Olet täällä

Toimihenkilöiden terveisiä

 • Impivaara.net -sivusto on uudistunut


  Tervehdys,

  Kuten lienetkin jo huomannut, Nurmijärven reserviläisyhdistysten tiedostuskanavana toimiva Impivaara.net -sivusto on päivitetty. Vuosikymmenen sivuston ohjelmistona hyvin palvellut Xoops on nyt korvattu Drupal 7:llä. Sivuston ilmeen nykyaikaistamisen lisäksi tietoja on päivitetty ja tarpeettomiksi katsottuja toiminnallisuuksia karsittu.

  Linkit keskeisimpiin yhteistyötahoihin ja kysytyimpiin palveluihin on siirretty omasta osiostaan sivujen alareunaan. Aihealueet löytyvät nyt yläreunassa olevasta valikosta. Valittaessa aihealue mahdolliset alisivujen linkit ilmestyvät sivun vasemmassa reunassa olevaan listaan.

  Ainakin toistaiseksi puuttuvaa materiaalia, kuten vanhoja kilpailutuloksia ja kuvia, voi tarvittaessa tiedustella osoitteesta tiedotus at impivaara.net.

  Vanhat käyttäjätunnukset eivät enää toimi mutta uuden tunnuksen voi tarvitessaan luoda helposti etusivun kirjautumisosion linkin kautta. Tunnuksilla voi lähinnä tehdä kalenterimerkintöjä, kirjoittaa uutisia jotka on edelleen hyväksytettävä sivuston ylläpidolla tai lähettää viestejä sivuston muille käyttäjille. Tavanomaisesti tunnusten luominen ei ole tarpeellista.

  Toivomme että sivusto palvelee entistä paremmin tietolähteenä reserviläisjärjestöjen jäsenille ja reserviläistoiminnasta kiinnostuneille. Ehdotuksia sivuston kehittämiseksi otetaan mielellään vastaan.

  Mukavaa kevään jatkoa!

  Maanpuolustusterveisin,

  Käyttäjän Mikko kuva
  Mikko