Kovelo ammunta siirtyy

Kovelo-ammunta siirtyy myöhempään ajankohtaan

Launtaina 4.4. ammuttavaksi suunniteltu perinteinen kevätkisa Karkkilaa vastaan siirtyy myöhäisempään ajankohtaan. Kovelon radalla ei järjestetä toistaiseksi muitakaan joukkotapahtumia.

Kauppa-asiointiapua ikäihmisille

Kauppa-asiointiapua ikäihmisille

Reserviläisiltä on tiedusteltu mahdollisuutta avustaa ikäihmisiä poikkeusolojen pitkittyessä. Apua katsotaan tarvittavan ainakin päivittäisissä kauppa-asioissa, eli kyseessä on ostosten tekeminen ja toimittaminen. Edellytyksenä avustajana toimimiselle on alle 70:n vuoden ikä, eikä tartunnan varalta voi itse kuulua terveytensä puolesta riskiryhmään. Ilmoittautumiset avustustoimintaan suoraan Kati Aaltiolle, p. 040 317 4674 tai sähköpostitse kati.aaltio (at) nurmijarvi.fi.

Väliaikaisia muutoksia säännölliseen toimintaan

Poikkeusolot aiheuttavat muutoksia säännölliseen toimintaan

Poikkeusolojen johdosta yhdistysten lenkkisaunatoimintaa ja johdettuja ammuntatapahtumia tai kilpailuja ei toistaiseksi järjestetä. Yhteiskoulun lentopallopelit ja Rajakaaren ampumavuorot ovat jäissä tilanteen vuoksi niin kauan kuin yleiset liikuntapaikat ovat suljettuja.

Pienoispistoolikisan tulokset

XI Villen Kisat Rajakaaressa - Tulokset

11. Villen Kisat -pienoispistoolikilpailu ammuttiin Rajakaaressa keskiviikkona 12.2.2020. Onnittelut menestyjille ja kiitokset järjestäjille! Alla kilpailun tulokset. Palkintojenjako tapahtuu myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

Kilpailun tulokset (pdf-tiedosto).

Kevätkokoukset kerhotilassa

Yhdistysten kevätkokoukset kerhotilassa ke 26.2.2020 klo 19

Nurmijärven Reserviläiset ry:n ja Nurmijärven Reserviupseerit ry:n sääntöjen mukaiset yhdistyskokoukset järjestetään kerhotilassa, Salkolantie 3, klo 19. Tervetuloa mukaan päätöksentekoon!

Sivut

Tilaa syöte Nurmijärven Reserviläiset RSS