Olet täällä

SRA-peruskurssi syksy 2022

SRA-peruskurssi syksy 2022

Nurmijärven Reserviläiset ry ja Nurmijärven Reserviupseerikerho ry järjestävät Sovelletun reserviläisammunnan peruskurssin syksyllä 2022.

Lajiesittely Reserviläisurheiluliiton sivuilla: https://resul.fi/sra/

Kurssin teoriaillat pidetään Nurmijärven kunnantalolla to 22. ja to 29.9. klo 18 - 22.. Ampumakoe järjestetään Lopen ampumaradalla la 1.10.2022 klo 9:00-18:00. Kurssiin ei sisälly perusampumaopetusta tai valmennusta, vaan kurssilaisten on kurssin ampumakokeen läpäistäkseen osattava ennestään ampua pistoolilla niin, että osuvat tauluun kokeessa edellytetyllä tavalla. Edellä mainittu ei edellytä mestariluokan osaamista, mutta perusteet pitää olla joko opeteltuna, tai sitten kurssilaisen olla luontaisesti osaava.

Kurssin hinta on 75 € ja se sisältää tämän yhden ampumaratapäivän ratamaksun ja tarvittaessa laina-aseen käytön. Lisäksi kurssin suorituksen jälkeen SRA-ampujaksi ilmoittautuessa maksetaan Reserviläisurheiluliitolle SRA-rekisterimaksu. Kurssilaisille on tarjolla patruunoita omakustannehintaan, ja laina-aseet ovat uusia Glock-pistooleja. Kurssilla on rajoitetusti paikkoja. Lisätietoja: sra@impivaara.net

Ohjeita kurssille osallistuvalle:

1) Kurssille on ilmoittauduttava Maanpuolustusrekisterin kautta. Jos et ole vielä ilmoittautunut, ilmoittauduthan tämän linkin kautta (Impivaara SRA-ampujakurssi 2022-3, kurssinro. 3083):
https://maanpuolustusrekisteri.fi/sraasiointipalvelu/Ilmoittautumislomak...

2) Kurssilaisille on perustettu ryhmä pikaviestintäsovellus Signaliin. Ryhmässä sovitaan käytännön osuuden / ampumakokeen suorituksesta. Päästäkseen ryhmään on luonnollisesti asennettava kyseinen sovellus puhelimeen. Aloitamme ryhmäkutsujen lähettelyn jo hyvissä ajoin ennen kurssia, eli kannattaa asentaa tuo sovelluskin hyvissä ajoin.

3) Kurssimaksu 75,00 euroa suoritetaan ennen ensimmäistä teoriatuntia NuRes/NRUK yhteiselle ns. Kivirikko-tilille. Viestikenttään SRA ja oma nimi.

Kivirikko-tili:
LAMMIN SP
FI66 4260 0010 2815 06
ITELFIHH

4) Teoriaosuus järjestetään kahdessa osassa, ensimmäinen osuus torstaina 22.9. Toinen osuus teoriasta torstaina 29.9. Molempina päivinä aloitetaan kello 18:00 ja lopetetaan viimeistään kello 22:00. Osoite Keskustie 2 B, Nurmijärvi (Nurmijärven kunnanvirasto, valtuustosali).

5) Molempina teoriapäivinä tauolla on mahdollista ostaa pientä purtavaa ja samalla tukea läheisen koulun 7. luokan luokkaretkirahastoa.

6) Aseenkäsittely-/ampumakoe järjestetään 1.10. Lopen ampumaradalla osoitteessa Nummenrannantie 769, Loppi. Ampumarata on varattu välille 09:00-18:00. Sovitaan teoriatunneilla ja Signal-ryhmässä suoritusten porrastuksesta.

7) Omat näkö- ja kuulonsuojaukset oltava, samoin tukeva vyö helpottaa varusteiden kiinnitystä vyölle. Omia aseita saa käyttää, ampumakoe suoritetaan pistoolilla, jonka kaliiperi on vähintään 9 mm. Mikäli käytät omaa asetta, tarvitset lisäksi vyökotelon ja lipaskotelot ja mielellään kolme lipasta. Patruunoita on mahdollista ostaa paikan päältä käteisellä tai MobilePayllä hintaan 15 € / 50 kpl.