Olet täällä

SRA-ampujakurssi 2023-1

SRA-ampujakurssi 2023-1

Nurmijärven Reserviläiset ry ja Nurmijärven Reserviupseerikerho ry järjestävät Sovelletun reserviläisammunnan peruskurssin.

Kurssin teoriaillat pidetään Nurmijärven valtuustosalissa (Nurmijärven kunnanvirasto, Keskustie 2 B, Nurmijärvi) ma 24.4. ja pe 5.5. alkaen klo 18. Ampumakoe järjestetään Lopen ampumaradalla useina eri arki-iltana toukokuussa klo 15:30-21:00. Kurssiin ei sisälly loputtomasti perusampumaopetusta tai valmennusta, vaan kurssilaisten on kurssin ampumakokeen läpäistäkseen osattava ennestään ampua niin, että osuvat tauluun kokeessa edellytetyllä tavalla. Ampumakoeiltoina on mahdollisuus kuitenkin harjoitella kohtuullisesti. Edellä mainittu ei edellytä mestariluokan osaamista, mutta perusteet olisi hyvä olla joko hallussa, tai sitten kurssilaisen olla luontaisesti kehityskelpoinen.

Kurssin hinta on 75 € ja se sisältää teoriaopetuksen, teoriakokeen, ampumaratapäivien ratamaksun ja tarvittaessa laina-aseen ja varusteiden käytön. Lisäksi kurssin suorituksen jälkeen SRA-ampujaksi ilmoittautuessa maksetaan Reserviläisurheiluliitolle SRA-rekisterimaksu. Kurssilaisille on tarjolla patruunoita halpaan omakustannehintaan, ja laina-aseet ovat uusia Glock-pistooleja. Kurssilla on rajoitetusti paikkoja. Lisätietoja: sra at impivaara.net