Olet täällä

Tutustuminen toiminnalliseen ammuntaan la 16.3.2024 JEK:n radalla

Tutustuminen toiminnalliseen ammuntaan

Tutustuminen toiminnalliseen ammuntaan la 16.3.2024 JEK:n radalla

SRA-ammunnan esittely järjestetään jälleen maaliskuussa yhteistyössä Järvenpään reserviläisten kanssa Jokelan Eränkävijöiden radalla. Klo 8.30 alkavassa tapahtumassa tutustutaan toiminnalliseen ammuntaan kiväärillä ja pistoolilla. Ammunnan lisäksi ohjelmassa on kalustoesittelyä ja keittolounas.

Tapahtuma on kohdennettu ensisijaisesti SRA-ammunnasta kiinnostuneille yhdistysten jäsenille, jotka eivät vielä ole suorittaneet peruskurssia. Jäsenyys ei kuitenkaan ole osallistumisen edellytys, eli kaverinkin voi ilmoittaa mukaan. Osallistujilta edellytetään jonkin asteista kokemusta sekä pitkistä, että lyhyistä aseista. Tapahtumaan otetaan enintään 30 osallistujaa ja se on patruunakustannuksia lukuun ottamatta maksuton.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset 12.3. mennessä osoitteeseen jarmo_wilkman(at)hotmail.com (Nurmijärven reserviläiset) tai ammunta.jarvenpaanreservilaiset(at)gmail.com (Järvenpään reserviläiset).

Tapahtumassa voi käyttää myös omia sovellettuun reserviläisammuntaan soveltuvia aseita. Laina-aseissa ei voi käyttää omia patruunoita. Mainitse ilmoittautuessasi, mikäli olet tuomassa omat aseet ja patruunat tai jos sinulla ei ole omia kuulosuojaimia ja suojalaseja.